Home
Home About Maggie Books Courses Event Calendar Maggie's Articles In Conversation with Maggie Q & A with Maggie Newsletter Links Contact
 
Home >> Books & Audio >> Het Raadsel Man
 
   

Het Raadsel Man

Reis door het labyrint van de mannelijke geest

Het Raadsel Man'Wat houdt mannen bezig? Wat zijn hun diepere verlangens, dromen en ambities? Waarom praten mannen moeilijk over dingen die hun dwars zitten? Waarom vinden zo veel mannen het lastig om hun betrokkenheid en genegenheid uit te drukken? Wat zoeken ze in vrouwen? Wat verwachten ze van een vaste relatie, van vriendschap? Wat raakt hen als man en als vader? Hoe zien ze hun eigen lichaam? Hoe beleven ze het ouder worden? Waarom plegen twee keer zoveel mannen als vrouwen zelfmoord?

Elke dag lezen we artikelen over mannen – mannen in het gezin, mannen op het werk, mannen in bed – toch is er nog steeds veel verwarring en onbegrip tussen de seksen. Kunnen we de verschillen tussen mannen en vrouwen terugbrengen tot de invloed van Venus en Mars, of liggen de zaken ingewikkelder?

Het raadsel man gaat verder dan de vele stereotypen over mannen en onthult hoe mannen tegen zichzelf, hun leven en de wereld aankijken.

Meer over deze auteur

Maggie Hamilton is schrijver, docent en uitgever. Meer over haar en haar werk is te vinden op www.maggiehamilton.org.

'Alhoewel ik nog maar 30 bladzijden van het boek "Het raadsel man" gelezen heb, wil ik je reeds bedanken voor de manier waarop je naar de man kijkt. Ik heb nog nooit eerder zo nauwkeurige analyses gelezen betreffende wat er omgaat in de ziel van jongetjes en mannen. In tegenstelling tot wat sommigen ons trachten te doen geloven, laat je je niet vangen door stereotypen die zo veel schade aanrichten aan de mannelijke helft van de bevolking. De wereld zou er heel wat beter uitzien indien het beeld dat jij van de man hebt ook in de media zou worden getoond.’ - Johan

€ 14.90

Onze boeken zijn verkrijgbaar in de boekhandel en/of warenhuis.
Tevens te bestellen via internet in Nederland bij:
www.cosmox.nl, www.nl.bol.com, www.bruna.nl of www.eci.nl
en in België bij:
www.cosmox.be, www.proxis.be, www.azur.be of www.eci.be

Meer - http://www.thehouseofbooks.com/product.asp?pid=718

 

     
 
Sitemap Legal Info Privacy Policy Disclaimer